Citiraj:
Autor Tomkan
Ajde mi daj stranicu s koje skidaš te aplikacije i možda nabroji koju najkorisniju po tebi.
Dakle za GPS ti ne treba nikakva veza prema internetu? Imam na kompu i PC Suite i Ovi Suite, koja je razlika? Čuo sam i da mogu instalirati neki program zvan Garmina za pregledavanje mapa, služi isto kao Google maps i Ovi maps, a u čemu je točno razlika i koji da koristim? To je za sad to, sjetit ću se sigurno još kojeg pitanja, a i unaprijed hvala na odgovoru na ova pitanja 
|
Georgy ti je sve objasnio, ja cu samo nadodati ove linkove.
http://forum.dailymobile.se/index.php?board=52.0 - iskusan forum, tu ces pronaci podosta o aplikacijama koje naravno mozes downloadat
www.zedge.net - vjerojatno najbolja stranica shto se iskljucivo tice "uljepsavanju" mobitela
Evo par "must have" aplikacija:
BrightLight - flash light
Dictionary - ako ti treba naravno
Gmail - google mail
Opera Mobile - jako dobar mobile browser
Msn messenger - nije na odmet
Slick - slik ti je skup chatova na jednom mjestu, sadrzi Gtalk chat, Msn, Jabber, Facebook (mislim da ne radi josh uvijek, bar meni), Aim, ICQ i Yahoo.
Autorama i Panoman - aplikacija ti omogucuje slikanje panoramskin fotografija
Ima ih naravno jos, kao sto ces i sam vidjeti, meni je vecina "nish" koristi hehe, al ima zanimljiv kao recimo "vaser vaga" ili "kutomjer", bljeskalica iliti "stroboskop".