View Single Post
Staro 12.08.2010., 08:17   #33
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Razmišljanje ti je besmisleno. IMO.
Kaj tvoja tipkovnica ima samo deset tipki zato što imaš deset prstiju?
Kakve veze ima što miš ima 13 tipki ako postoje ljudi koji će ih iskoristit?
Ti nećeš, ok, tebi vjerojatno ni desni klik ne treba.
A ovo čuđenje za revolucije i prepakiravanje, stoji. Ali zar zbilja očekuješ da logitech nakon što je izbacio mx518 zatvori svoj inžinjerski odjel i veli to je to, taj miš je super, ne treba ništa bolje od toga. Ili da bmw veli ova zadnja serija 5 je super i odsad samo njega proizvodimo bez izmjena do kraja stoljeća... Mda... I auto star 20 godina će te odvest od točke A do točke B pa ljudi ipak stalno kupuju nove. I majica s placa će te pokrit pa ljudi kupuju lacoste.
Možda nisi svjestan da ljudi žele promjenit miš nakon nekog vremena iz razloga što je funkcionalniji, bolje, više ergonomski, luksuzniji ili jednostavno samo zato što je ljepši?
Meni treba veći miš s hrpom tipki dobre ergonomije i da je bežični pošto ne pušim one gamerske fore o kašnjenju itd. I ovaj ima sve to kao i moj mx revolution. I znam da miš od 20 kn može pomicat kursor po ekranu, i šta s tim? Ako si mogu priuštit g700 to je moja stvar kako ću potrošit novce, ili ih bacit po tvom razmišljanju.
potpis na sve napisano

Citiraj:
Autor khm Pregled postova
samo trebate malo smirit entuzijazam kad logitech izbaci 'novu' igračku na tržište, jer to nisu nikakve revolucije pa ni evolucije, to je prepakiranje, samo za deblju cijenu.
a to je tvoja briga zato jer...?

Zadnje izmijenjeno od: alengrosevic. 12.08.2010. u 12:02.
alengrosevic je offline   Reply With Quote