View Single Post
Staro 12.08.2010., 02:34   #164
blondie
Premium
Moj komp

blondie's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor RobCo PIP-Boy Pregled postova
Do mene je doprla vijest da će u skoroj budućnosti svi građani hrvatske koji troše struju, morati plaćati rtv pristojbu. Ako se ne varam, Elektra već sad prodaje HRT-u popis svojih platiša. Osobno me zanima hoću li je morati plaćati i na konto automobila i radija u njemu, i kako će to izvesti.
taj novi prijedlog zakona neće nikad proć na ustavu. prema našem ustavu, nevin si dok se ne dokaže suporatno, a po ovome hrt pretpostavlja da si ti kriv, tj. da imaš tv, i moraš mu dokazivati nevinost. protustavan je.
a to za radijo u automobilu, to moraju plaćat samo pravne osobe. dakle ne odnosi se na fizičke osobe tj. obične građane. ili drugim riječima, ako imaš firmu, sa 10 službenih auta, moraš plaćat 10 pretplata, lol

CPU AMD Athlon64 BOX 3200+sck939 // MB Gigabyte K8N-SLI s939 nForce4 SLI // Powercolor Radeon x800gt // 2x256 MB RAM // HDD Seagate 120 GB s-ata150 // DVD+RW/-RW NEC ND-3550ABL // Codegen midi tower 6205L-CA, 400W // Mon. Samsung SM793DF 17" DynaFlat // ASUS TV TUNER My Cinema P7131H Dual

blondie je offline   Reply With Quote