View Single Post
Staro 12.08.2010., 01:49   #31
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
je, je 7 x 140w, ali u diznilednu... to ako baci 7 x 70 istovremeno dobro je.

Power Consumption North American: 5.5 A
European: 550 W
Others: 550 W
Oni koji žele 'istovremeno' uzmu kombinacije AV procesor + monoblokovi / steroizlazi ili čak višekanalna pojačala. I s takvim kombom nema zabrinjavanja da ti sistem ne može isporučit koliko je vavedeno...a šansa da potegneš iz utičnice onoliko koliko etiketa kaže da najviše možeš je ravna nuli...
Baš sam to gledao kad sam vozio sve kanale u biampingu. Ako se dobro sječam sistem potegao negdje trečinu od 'etiketa odzada' u nekom ludom piku...mislim da je bilo nekih 500-600w. ( u leru je bilo nekih 160w)
Jedina iznimka od toga mi je bila izlaz koji koristim za sub..u jednom piku ili bolje rečeno pikčini je amp iz utičnice potegnuo više nego što je pisalo odizad...a kako tad nije nešto otišlo kvrage mislim da neče nikad.

Uglavnom ,u nekoj normalnoj upotrebi s prosječnim zvučnicima se zaista rijetko dostižu te snage . Čak i 'diznilendske'. Samim time te mogučnosti resivera normalne cifre su totalno nevaže. Osim ako se želi buka koju je tako lako stvorit jer vjerovatno nitko nema kučno kinu u vrtlu.

power to the people

Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 12.08.2010. u 01:54.
Imagine je offline   Reply With Quote