Tema: Starcraft 2
View Single Post
Staro 11.08.2010., 20:48   #420
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Probao na Insane sa Terranima.
Neide, nakantaju me prije nego što napravim dobru obranu (a na obranu prvo idem)
Dođu sa hrpom Maraudera i 2 Medivaca, skrše 2 Siege Tenka (nisu deployani) i 4 bunkera puna marinaca.
Probat ću sa Protosom isto Insane, oni mogu imati jaku obranu u ranoj fazi.
Ma kakvi bunkeri... Cilj je na prvom waveu imat 2-3 medivaca, nesto sitno maraudera za slow i miljon marinaca. Bunkere zaboravi, to sore za 5 sekundi i ne sluzi nicemu. Na drugi wave moras imat poredano 5-6 siege tankova. Naravno, Marince ne radis is jednog Barracksa sa reactorom nego iz 3 komada (2R i 1T). Ovaj 1T ti treba da nabijes combat shield i ostale upgradeove STO prije. I nemoj zaboravit weapon/armor upgrade za ground troopse...

I mislim da kad sam igrao protiv insane kompa, prvih 8-9 minuta nije napadao, tako da imas 4-5 minuta za nabit ekonomiju, pa 4-5 minute za nastancat brdo marinaca. I uvijek ga cekas na chokeu, plus focus fire sa 2 razlicite grupe, itd. Nije tesko, al' je i meni trebalo jedno 3-4 attempta da skuzim najbolji build order i to.

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Morate imati dobar macro, naštancat radilica (mogu ići 3 po kristalu) i imati dosta marinaca, juggernauta i tenkova.
Nevalja trošit lovu na bunkere i obranu, samo na jedinice.
2 po kristalu. Bila je usporedba 2 i 3, razlika je tipa ispod nesto sitno postotaka, tako da se ne isplati ulagat u dodatnih 8 peona.