Citiraj:
Autor dh41400
Kako obozavam ove glasine, kao crkava svaki disk, a ono to je cuo od susjeda koji je pricao s kumicom na placu koja je pronasla na nekom indenezijskom forumu na kojem je otkriveno da jedan lik ima susjeda koji je cuo da je nekom riknulo nesto ... ustvari ni neznaju koja je serija
Bez panike, sve je u redu sa vasim Greenovcima 
|
Ne znam, nije bas da je na samo jednom mjestu tek tak nesto spomenuto i to je to.

Zar zbilja mislis da HDD-u ne smeta ako se svako malo pali/gasi i/ili parkira/pokrece glavu? Ja znam samo da ja ne zelim riskirati i biti eksperimentalni kunic.
Pazi komentare:
"5x 2TB WD Blacks. No issues. Had the same combo with greens – wasn't fun."
Velim, takvih imas svugdje.
Kad su poceli rikavati Seagate 7200.11 HDD-i, nije bilo nikakvih pravih informacija barem nekih 6-7 mjeseci, tek tu i tamo netko je nesto napisao da ima problema. Seagate nije ohoho priznavao nikakav problem i cak su brisali ljudima postove na forumu. Tek nakon sto se poprilicno zakuhalo su poceli davati "popravljene" firmwareove i sl. Ja sam bio zrtva jednog takvog njihovog kemijanja i morao sam cekati 4 mjeseca da mi se HDD moze popraviti. Ja sam ih alarmirao svako malo da im ne valjaju "POPRAVLJENI" firmware koje su ljudima davali za update HDD-ova i da on zapravo jos vise shebe HDD, ali nije ih bilo briga. Za moj HDD su govorili da ga je nemoguce popraviti i da ga odnesem na reklamaciju, a za podatke, koji su svakome najvazniji, nitko od njih nije niti mario.
Tema nije Seagate, ali samo kazem da pusem i na hladno od tad. Gdje ima dima, lako ima i vatre. Ako postoje ikakve sumnje, sorry, ali ja necu riskirati. Upravo to i je tema cijelog ovog threada - smanjiti mogucnost rikavanja HDD-a/podataka na minimalno. Tko zeli riskirati, samo nek izvoli, no ja sigurno necu riskirati TB-e podataka radi 10% jeftinijeg "GREEN" modela i 20kn godisnje manjeg racuna za struju i zato jer se neko na nekom forumu ismijava "kumicama s placa" i njihovim iskustvima.