Citiraj:
Autor robee
sto se tice Denona...serija 10 je na zalasku i mogu se pronaci samo izlozbeni primjerci...dolaze u 9. mj. novi modeli 1911, 2311...ali su im i cijene vece...
Onkyo je na nove modele ugradio coolere...608 ima prilicno veliki cooler i prema onome sto se pise na AVSforumu...radi odlicno i ne grije se kao prijasnji modeli...
Mene osobno vise vuce denon..no u danasnje vrijeme da moderni receiver nema GUI....a denon to nema kod slabijih modela....Onkyo ga je presiso sa modelom 608...i to prilicno....
Mislim da je 608ica best baj....
|
Zar bi mu dao prednost samo zbog fensi/šmeni GUI-a? Na brzinu sam proletio po feautersima ... pa nevidim nicega evolucionarnoga i novog

cak se nisu potrudili, stari Denon 1910 i dalje nudi puno vise.
Citiraj:
1911, 2311...ali su im i cijene vece...
|
Gledajuci online cjenike Onkyo 608 i Denon 1911 imaju istu preporucenu cijenu ... 600$
edit:
Generalno gledajuci prednosti Denona1911 nad Onkyo608 ...
Nudi bolji i napredniji video čip (ABT) naspram starije tehnologije koju nudi Faroudja čip.
Istina, Onkyo nudi 10w vise po kanalu bez kojih se moze zivjeti te dodatni kanal za sub koji ama bas nikome ne treba.
Ako i zanemarimo sve gore receno i dalje Denon daje Audyssey MultEQ koji posjeduje room kalibrator te subwoofer menađment cega kod Onkya nema. Meni bi to bili bitniji detalji kod odabira, a ne GUI.