Citiraj:
Autor kockaboy
e ja isto imam taj, dali imas kakvih problema ako ga negasis par dana? kao npr da zamrzne?
|
Kod mene je uključena opcija da se automatski gasi ako se ne koristi nakon par sati, pa ne znam kak se ponaša ako je par dana uključen. Ali zamrzava mi se povremeno bez dobrog razloga, najčešće prilikom mijenjanja programa. Rijetko se to dešava (1x mjesečno ili rjeđe), ali je iritantno jer ga moram isključiti iz struje i ponovno uključiti da bi proradil.
Citiraj:
Autor blue#13
imam jedan problem sa NytroBox 4001 T,naime dok ukopćam usb stick sa divx-om ne želi mi reproducirati zvuk,probao sam sa onim audio opcijama ali tamo je sve u redu.što da radim?
|
Vjerojatno taj divx ima AC3 zvuk, a NytroBox 4001 T nema mogućnost reprodukcije AC3 zvuka i moral budeš konvertirati zvuk u MP3 format ako hoćeš gledati.
Citiraj:
Autor GT3
ne znam jel pravo mjesto za pitati, ali gdje se moram javiti da mi HTV posalje onaj bon za prijemnik. nije ga dobil niti moja mama niti baka, a zasto pustiti tih xx kuna (niti ne znam koliko je  )
|
Nazovi 0800 112 011. Moj deda isto nije dobil na vrijeme, zval je i rekli su mu da budu poslali novi, samo taj novi je stigel negdje mjesec dana nakon kaj se prestal emitirati analogni signal i tak je na kraju propal taj kupon. Riješite to što prije ako nećete izgubiti tih 75kn popusta.