ne znam da li netko je već imao ovaj problem ali evo danas mi se to pojavilo :na compu je win7 ultimate x86 i matićna je gigabyte p43 s dual bios. Skidao sam torent i monitor je nakon 10 min. prešao u sleep mode što je ok jer je tako naređeno kad ono za jedno pola sata odem do kompa da provjerim stanje torenta i neče da prikaže sliku na monitoru a comp radi i blinka led dioda na hardu ništa ajmo restart i kod dizanja sistema mi kaže da je radio update biosa uspješno ,ok ajmo logiranje u sustav i podigne ga sve je 5.Ali pošto je komp o.c. vratio ga je na defaultne postavke ,ajmo ponovo u bios i o.c. komp,diži i sad mi prikaže sve ok ali ne radi internet kao nema drivera ,probao ručno stavit drivere i sa cd od matične ali u device manager mi uopće ne prikazuje drivere od interneta i kao kaže mi da su već instalirani.Ponovo restart i u bios kad tamo mi je promjenio postavke lan on bord na disable i prebacim ga na enable ,i kod dizanja sistema sve 5 i radi sve.
E sad me zanima zašto se to događa i kako tome doskočiti na kraj (automatski mi je update bios napravio) ?
Radi se o driveru Realtek 8168p/8111c