View Single Post
Staro 10.08.2010., 21:13   #343
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Uff Borny, što se nisi prvo posavjetovao s nekim ako poznaš nekoga....
Ovako ako je lik imalo nepošten možeš popušit sve....
Btw, pričam ti iz prve ruke jer mi je osiguranje kruh svakodnevni 8.5 godina.
Dakle, ako je šteta BEZ POLICIJE, OBAVEZNO treba odmah ići u osiguranje krivca i prijaviti štetu, na način da ti popuniš prijavu štete a krivac ispuni izjavu kojom on priznaje krivnju i da se slikaju OBA vozila u situaciji udarca, dakle sparkirani skroz jedan uz drugi onako kako je bilo kad te udario i da to procjenitelj poslika. Ako nemaš drugog vozila na prijavi štete i slikanju, 0 bodova.
Eto, tako ti to treba biti, a sad ak ti se lik ne pojavi na prijavi, 99% šanse je da će te osiguranje otkantati jer po tome krivac ne postoji.
Već sam dobio ovakve savjete, ali ipak je sve dobro prošlo. U EU izvješću sam upisao čovjekove podatke, nazvao ga da dođe u osiguranje danas i sve smo obavili. Namjestili se u poziciju udarca , pa je lik poslikao i sve ostalo...
Pitao me želim li lovu (umanjenu za PDV) ili popravak u ovlaštenom servisu, odabrao sam drugo.

Svjestan sam da sam mogao popušiti, ali sa čovjekovim podacima i curom koja je došla na mjesto nezgode gde je ovaj 50 puta rekao da je kriv, ta šansa je smanjena.

Prilikom iduće nesreće (kuc-kuc) obavezno policija.

Btw, skužio sam da mi je trokut strgan, moram nabavit novi

Aha, pa čemu onda služi to izvješće uopće? Ako obojica moramo doć u osiguranje, izvješće me ne osigurava da će mi bit isplaćena naknada niti išta drugo... Samo komad papira koji je procjenitelj fotkao i to je to?

It's nice to be important, but it's more important to be nice!

borny je offline   Reply With Quote