View Single Post
Staro 10.08.2010., 12:19   #15
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Izvadio sam van RAM i izvadio sam graficku no ploca uopce ne pisti ni nista!?

Hmmmm......a mislim da bi trebala pistat kada pocupas van sav RAM, izvadis graficku te iscupas iz nje te iscupas kabal od procesora!

No kada upalim kom on sasvim normalno zavrti hardove i cujem vodu u hladenju e posto je u kompu jedan DVD cujem da ga zavrti sasvim normalno.

Sta sada dalje? Mozda onda nije stvar u GPU vec u MBO?

Stvarno...ako ima netko blizu Crnomerca ili Tresnjevke tj. bilo gdje da donesem hardveraj bio bih stvarno zahvala jer bih volio znati sta je otislo.
Ako je otisla MBO to bi bila najbolja opcija jer na nju imam jos vise od godinu dana garancije posto MSI daje tri god. garanciju.

Sada sam probao staviti graficku te nista ne spojit od napajanja na nju te opet isti simptomi....samo se upale one tri lampice.

Probao sam stavit napajanje i samo jedan RAM opet isto.....sav RAM pocupam, izvadim graficku karticu....nista ne pisti matica (!?!?), ostavim samo GPU i iscupam bas sav RAM opet ista stvar!

I kako da sada skuzim koji je problem? Moguce da je otisla MBO...to bi bila najbolja opcija posto ima garanciju....ili ako ne radi napajanje kako treba posto ima isto tako garanciju.

No uvijek zavrti hardove i optiku te se ventovi na grafi pale bez da je ukupcan PCIeR kabal...posto vjerojatno dobiva struju preko slota.

Koliko znam ploca bi se trebala javit ako nema u njoj RAM-a te ako u nju jos ne stavis ni GPU i ne spojis procesor...ili sam u krivu!?

Ako nema nikga blizu ili ako nitko nema volje da kemijamo po kompu, gdje da odnesem graficku i napajanje da mi to isprobaju te koliko bi to platio...iss....znam da je debilana i prvi puta bih tako nosio komp tj. djelove u servis, ali ako nema nikoga iz ZG da je voljan pomoci ne ostaje mi bas previse izbora posto moram vidjeti u cemu je problem te da znam sta mjenjat ili davat na garanciju.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...

Zadnje izmijenjeno od: win32. 10.08.2010. u 13:29.
win32 je offline   Reply With Quote