View Single Post
Staro 10.08.2010., 11:51   #11
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Isprobaj s tuđim napajanjem, čisto da budeš siguran, grafa dobiva poprilično puno struje preko pci-e utora, zato vjerojatno i svijetle ledice. Ne kažem da je djelomično crklo napajanje, čak vjerojatno i nije, ali probaš pa si siguran. Hlađenje ne bi trebalo imat nikakve veze s time, može grafa radit i bez hladnjaka (ali ne dugo i ne pregrijana) dovoljno da vidiš jel grafa radi ili ne, pa ugasiš komp. Tebi pokazuje da je pregrijana iako je hladna ko frižider, ako sam te dobro skužio, pa je možda uzrok gubitak kontakta negdje. Ne mora značit da si ti nešt sje*o, možda je bilo olabavljeno/napuknuto i prije, a sad je totalno otišlo.
U krajnjoj liniji, ako nije napajanje ili matična, uvijek imaš rernu na raspolaganju
Ja sam preko frenda kupio 2900xt (nemam pristup tržnici) i radi sve super u safe modu ili u normalnom modu ali bez drivera. Grafa je bila i oštećena u transportu (faca ju je oblijepio selotejpom i pucketavim najlonom, ali bez da je stavio u kutiju), savinuti limovi, i sama grafa, tako da sam siguran da je ili crkla na putu, ili poslana crknuta. Bila je u rervi jednom, ali sam premalu temp. stavio, sad će uskoro ponovno u rernu. Bit priče je da ne diže sistem i stalno se restarta.

Probaj spojit na tv-out, ne znam, možda ti monitor crkao, a sve radi ok, zapravo Rekao si da se monitor ne pali, ali šta radi komp? Jel šrota po disku ili je miran, jel pišti nešto ili ne, itd.
Probaj izvadit grafu van i onda probat upalit komp, moralo bi pištat jer nema grafe (barem mislim), a ako ne pišti i ako enma efekta, onda je mbo riknila.
Izvadi i oba rama i ako ne pišti, ploča je.
Ako sam negdje u krivu, ispravite me. Nadam se da će ti barem neka ideja pomoći.

Zadnje izmijenjeno od: D1viry. 10.08.2010. u 12:04.
D1viry je offline   Reply With Quote