Citiraj:
Autor ukiy
ne mora biti ali... kazes da si cistio komp sa kistom, mozda se koja dlacica sa kista zavukla u PCI-E slot pa radi probleme, kartica gubi kontakt... pregledaj i ocisti sve jos jednom...
|
Probam sam i staviti graficku u drugi slot no opet ista stvar. Sada sam jos jednom sve detaljno ocistio, promjenio pastu na GPU, pregledao kablove i isti simptomi tj. odmah pri startu upaljene ove lampice:
D14 (R753) 6 Pin power unplugged
D13 (R724) 8 Pin power unplugged
D15 (R819) Overheating (Thermal issue)
Najradije bih skinio Accelero kompletno dolje i probao stavit stock vent na graficku, ali se jedan saraf izlizao i ne mogu nikako skinit taj dio.
Cak sam razmisljao da prepilim taj saraf posto imam drugi, ali opet neznam sa cime tako tankim mogu prepilit zaraf? Jedino mi pada na pame skaplel posto bar njih imam brdo kod kuce.
Simptomi koje graficka pokazuje su totalno cudni tj. da nisu spojeni kablovi (a jesu, jer da nisu nebi se upalila te nebi radili ventovi i te LED-ice) + pregrijavanje, a Accelero radi kako treba.
U zivotu mi se nikada nije strgala tako graficka, alii mislim da su ovo simptomi graficke koja je zrela za smece.

Jedino mogu probati stavit taj stock vent no ne znam kako da prepilim tam sarafic?