View Single Post
Staro 10.08.2010., 11:34   #9
LordDante
Premium

Datum registracije: Apr 2009
skupo platio taj mede8er , frend je uzeo popcorn hour novi mislim a200, isto ugradio hard unutra.. nisam siguran za cijenu ali cini mi se da je spominjao 1500kn... ali sam siguran da je bilo OSJETNO manje od 2000kn. Bilo je nesto reviewa na onom nasem cro hd siteu ali su malo bili previse pristrani (citaj pljuvali su po pc platformi) proizvodu pa ono.. ako ste neodlucni bacite oko tamo..

edit:

sad procitao bolje, stvarno sa hardom je to onda ok cijena.. mozda bi mogao ustedit 100-150 kn da kupuje solo hard ali opet solidna cijena...

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
sve skupa što ste naveli nije mce extender nego stand-alone uređaj.

@dpajur... mbo, cpu, ram, disk, kejs i to sve minimalno zemi... mbo sa lan (znači bilo koja), disk 80-160, cpu doslovno bilo koji (hell moj e2200 je gurao 1080p bez a i b), ram giga-dve i kejs po ukusu.
pazi, nasa preporuka guta oko 20w struje, beshumna je, i spoji se na mrezu te sa racunala ili usb sticka/ladice playa sve moguce poznate video/audio formate... i to sve za relativno male novce..

Zadnje izmijenjeno od: ^SuperUnknown^. 10.08.2010. u 21:05. Razlog: Koristi tipku Edit!
LordDante je offline   Reply With Quote