Mali update

Skinuta ta vražja 8600m GT iz lapa jučer, pošto je stigla iz HK nova HD3650 Mobility Radeon, sa ddr3 memorijom. Laptop ju je primio kao da je oduvijek tu - nikakvih updatea biosa nije trebao, niti bilo što drugo, win7 sami stavili drivere gore, ja još ručno updetao 10.7 catalyste gore i sve radi kao podmazano.
Samo imam jednu malu zamjerku, danas ću još testirati lap do kraja, sinoć mi se nije dalo više - na svim stranim forumima je rečeno da će i idle temperature i load biti puuno niže sa radeonkom, em zbog proizvodnog procesa manjeg, em zbog manje potrošnje struje - a ja imam idle 4-5 stupnjeva manji, a load je tu negdje s onom kuhinjom - 85-90, mjereno s msi kombustorom. Da li to štima ili ne. Već sam krenuo naručiti neko postolje za laptop sa ventom, ali reko sam sebi, idem prvo posavjetovati se.
Pasta je stavljena tanko, razvučena karticom ravnomjerno, a procesor se grije par stupnjeva manje i u idle-u i pod loadom nego prije, dakle grafa je po tome hladnija pošto hebeni lap ima samo jedan vent koji piri preko rebara coolera grafe i cpu-a i ne mogu upravljati s njim ni preko afterburnera ni ničeg sličnog.
Edit: Ponovno stavljena pasta, sve očišćeno prije, pa tanko razvučeno. Idle gpu 52, cpu 50, load max - gpu 81, cpu 73. Sad sam zadovoljan konačno. Još samo kad bi mogao regulirati taj vent, bilo bi savršeno.