View Single Post
Staro 10.08.2010., 10:14   #169
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
gmapbmap.img ti je basemap karta, dakle default karta koja dolazi sa garminom.

Lijepo ti možeš obrisati adriaroute i skini si mapsource verziju adriaroute 3.1 i isto tako skini zadnji city navigator europe, također mapsource verziju, i na pc-u složiš starom kombiniranjem obje te karte jednu željenu i prebaciš na uređaj i voila, zauzima onoliko koliko tebi odgovara. Tako sam ja sebi složio, odabereš zemlje koje ti trebaju, izbaciš nepoželjne, tj višak i problem prostora riješen.
Ovako je išao cijeli postupak kemijanja s tim kartama.

Garmin je u sebi imao originalni CN v8 koji je došao s njim i AR 2.0.
Na njegov komp sam stavio najnoviji City Navigator Europe, otključao, označio ono što mi treba i pokušao prebaciti. Dobio sam poruku da nemam dovoljno mjesta pa sam probao s manje područja.
Kad sam prebacio napokon, otišao sam pogledati popis karata na uređaju da vidim jel 2010 pregazila v8 jer sam to očekivao. Sad su na popisu bile v8 i 2010, ali AR ne. OK, skužio sam da to radi kao i iTunes, ono što nije označeno kod prebacivanja, a bilo je na uređaju, obrisat će se.

Sljedeći pokušaj prebacivanja, označena željena područja CN 2010 i AR 2.0.
Opet imam premalo mjesta, ali i opet nije pregazilo CN v8. Sad imam 3 karte u uređaju, ali imam i problem.
Kad sam uključio sve 3 karte, radio je samo 2010, kad sam isključio v8, radio je samo AR.

Sad, u trećem pokušaju sam na svom kompu instalirao MapSource i CN 2010, a AR 3.1 stavio na karticu i sve radi OK, ali opet nemam zbog premalo mjesta sva područja na uređaju, a korištenje mapa s kartice bih izbjegao jer gore ide muzika.

Zanima me kako da maknem/obrišem taj ugrađeni v8 da mi više ne radi konflikte i postavim 2010 ili 2010 + AR kao osnovnu kartu, dakle gmappsup.img bih trebao preimenovati u gmapprom.img. Jel to itko probao dosad?

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote