View Single Post
Staro 10.08.2010., 09:46   #338
RAUL
Registered User

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor borny Pregled postova
Moj slučaj nije baš za policiju, ali htio bih vidjeti jesam li negdje zeznuo.

Naime, danas (oko 14h) se na semaforu lik zaletio u mene. Traka za lijevo, stajali u koloni 4-5 autiju, on ispred mene. Ja u leru, čekam zeleno i skužim liku svjetla za rikverc. Mislim si "Ma ne *eri..." i bum.
Frajer je otišao u krivu traku i mislio se prestrojit preko pune i još je mene bubnuo. Kukom je pogodio moju regu i branik (rega spigana, branik napuko). Naravno, kriv je i ponudio mi 300kn (kasnije 500kn) što sam ja, naravno, odbio. Ispunio sam izvješće o nezgodi, obojica potpisali i sutra idem na procjenu.
Pošto nema ozlijeđenih i veće materijalne štete, nisam zvao policiju. No, jesam li trebao?
Nikad nisam imao sudar (vozim godinu i pol), a lik je "iskusan", 63. godište.

Aha, prije sat-dva sam skužio da mi na jednom faru ne radi kratko svjetlo, a na drugom pozicija. Prije sudara je uredno radilo. Nisam napisoa u izvješću jer nisam provjeravao.

Svaki savjet/iskustvo dobrodošli
Sve si ok napravio..danas u njegovo osiguranje prijaviti stetu i izvrsiti procjenu.Procijenitelju napomenuti ono za svjetla.Vozilo ne ostaje u osiguranju, vec se procijena obovlja na licu mjesta ( moras navesti gdje ces propravljati auto, ako je auto novije moj savjet je ovlasteni servis ) .Drugi dan dolazis po zapisnik sa ocevida i vozis auto u radionicu koju si odabrao.Ukoliko kada serviseri skinu djelove primjete da treba jos nesto napraviti a procijenitelj nije to primjetio, treba opet nazvati procijenitelja da i to procijeni.Radionica racun ispostavlja osiguravajucem drustvu, te mu isto ispalcuje novac na racun.
RAUL je offline   Reply With Quote