Citiraj:
Autor khm
Sorry al je te ne kužim, nema se tu šta 'naći', ne treba ti 13 tipki, na ruci imaš 5 prstiju, nemoj pušit logitechove fore gdje isti miš pakiraju po 35 put.
Je, G700 super izgleda i to je sve, nećeš si s njime ništa olakšati, NIŠTA, odradit će posao ko i miš za 250 kn.
|
Varas se  . nisu samo gejmeri kojima to treba  . Nitko ne kaze da trebas korisititi 13 tipki odjednom ali ih je lakse programirati (macro) nego klikati po menuima programa ili searchati opcije klikati shortcute od 3 tipke. Ja vec dugo imam setup na MX 5xx seriji (imam sva tri 500/510/518) koji mi pomaze enormno pri modeliranju. Recimo samo jedna tipka za klik u wireframe/texture/shade mode je punooo brze nego otici kursorom/strelicom na padajuci menu, kliknuti LMB, odabrati mod i ponovo LMB. Znaci radnju od 4 poteza zamjenis jednim i ubrzas stvar enormno i jos usto nemoras pomicat ruku  .
Recimo ovako izgleda moj Mx5xx/Roccat kone (ima isti rapsored/broj tipki) setup i nebi mi skodilo imati jos 2-3 naredbe/macroa na nekoj tipki bez obzira sto nemam 13 prstiju  .
http://www.lewis.tomsoft.hr/temp/Log...ewis_setup.jpg