Citiraj:
Autor Mar
Pa partija je bila "bezveze", nije bilo nekog velikog skilla (imam boljih), ali zgodna za pokazati baš to - kako se može obrnuti odnos snaga vrlo brzo uz prave odluke (mi smo bili u zaostatku na početku jer smo loše složili obranu, a kolegu mi je reaperima poprilično oštetilo na početku).
|
Sad, nije bila bezveze

Sto se skilla tice, nemam neki "micro" tako da ne mogu prigovarati, ali "teoretski" znam kako bi nesto trebalo funkcionirati. Ovo je, kao sta si rekao, pravi primjer kako player pusi Hydre jednu za drugom zbog kolosusa. Primjetio sam da je cesti razlog gubitaka nedostatak volje za transformacijom.
Kad vidis 6 kolosusa, to zahtijeva promjenu taktike, a igrac cesto misli da ce mu to puno vremena i resursa uzeti, sto uopce nije istina ako se zna.
Najbolji primjer za to su korejanci. U zadnjih par replayja hd starcrafta na youtubeu se vidi kako se raznoliko moze igrati...
Edit:
za mute sam mislio za prvi dio igre. Zerg je po meni premalo gnjavio donjeg protosa i dopustio mu da u 10 minuta razvije nekoliko kolosusa. Kada je teran vidio 4 gatewaya, mozda je treba par tenkova sagraditi i staviti ih ispred gatewaya. Overseer disejbla warpanje jedinica za kratko vrijeme i tako se drze stvari u ravnotezi. Sumnjam da ti tako pobijedili, ali mislim da bi vas usporilo. I izravnalo izglede na jedno vrijeme.