kao što smo ti rekli, malo se pozabavi voltažama i omjerima.
ta ploča za 500kn se isplati ukoliko ćeš gurati kakav crossfire na njoj. ako misliš terat jače ovaj proc, probaj nešto radije sa P45 čipsetom.
Astral ti ima P5QC, P45 čipset sa DDR3 podrškom, pa radije takvu probaj naći za 500-tinjak kn, IMHO.
E6X50 više manje svi idu bez bez beda do 3,4-3,5, barem su išla oba koja sam ja imao (6750, 6550). IMHO, zamjena za E7x00 seriju je po meni bezveze. po meni, bolje je imati proc na 3,53GHz sa 4MB cache-a, nego proc na jedva 3,8GHz sa 3MB cache-a. no dobro, svako ima svoje želje i pozdrave
temperatura je OK, a voltaža, na rubu si. 1,4V bi trebala biti maksimalna koju nebi trebao prelaziti za 24/7 rad. Preporučena voltaža od strane Intela je 1,365V, no 1,4V je još uvijek relativno sigurna i OK.
ma nije puno. nije bajno, no nije ni tragično. ja sam E8400 C0 gulio na 1,41V malo više od godinu dana pa mu ništa nije bilo

ima loš primjerak, kaj sad, ne treba se zato obesit jer mu wolfdale nejde na 4GHz...
bahrija30, dobronamjeran savjet, nemoj duplat i triplat postove. I koristi Multi-quote. Ako se nečeg naknadno sjetiš, daj napiši sve u jedan, imaš tipku edit, bez brige, odgovorit će ti se. ovako floodaš i spamaš po forumu bezveze. 3 posta zaredom... de uspori malo, ne gori voda valjda
da sa mene pita, ja bi ga ostavio na 1,4V i tero ga koliko ide stabilno, vrlo vjerojatno do negdje 3,9-4,0GHz i ako ti je "warp" 4,0GHz i ako ćeš mirno spavati nakon toga, eto, ostavi ga tako. neće ti se ništa dogoditi.