Evo, najsvjezije vijesti o mojoj Albatronki
Dakle, osim sto je i dalje glasna, sada radi prilicno odlicno, skinuo sam cooler, i stavio Arctic Ceramique koji je prekrasno nasjeo, ta pasta je sama po sebi nekak ljepljiva, i u biti je jako dobro zakeljila cooler na proc, sto je i pocetna ideja. Preporucam.
Nakon dosta igranja, jedino me jos brinuo Half-Life 2. Igra se na trenutke znala zamrznuti, i onda opet proraditi nakon par sekundi, ali ipak iritantno. Mislio sam naravno da je rijec o pregrijavanju graficke, ali sam se onda sjetio da sam citao na nekim forumima da HL2 ima 'stuttering' problema - ucitava teksture i kad se toga nakupi, ili kad mora neki veliki paket ucitati, cijela igra se zblokira. I onda sve opet super radi. Mrak, ha? I jos k tome, to se uvijek vise manje dogadjalo na istim mjestima u igri

Inace imam postavljene sve detalje na Max, i igram u 1280x960 4AA/8AF, i igra leti.
Ali da budem sto posto siguran, primio sam se 3DMarka03 (05 mi je ostao na faksu, goddamnit), stavio sam 1280x960, 4AA/8AF, i dignuo karticu na 550/980. Stavio 4 ponavljanja svih game testova. Nikakvog smrzavanja, nikakvih artefakata. Coolbits su nadobudno pokazali negdje oko 580/1070, ali to jos nisam isprobavao.
Dakle, to mi je i zadnje sumnje uklonilo, kartica je ispravna! A HL2 je u k****
Jest da je bucna, ali je ocito dobar overclocker. Jos kad nabavim onog Zalmana....
Eh fakat mi je drago da su mi te muke gotove

Ne znam bas da bih dobro podnio jos jedno vracanje kartice natrag