View Single Post
Staro 09.08.2010., 08:28   #1335
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor bahrija30 Pregled postova
memorija neprelazi 1333mhz,mislim da ploča zeza....
e dal se isplati uzeti Msi Platinum X48,za 500kn....

pa klokam odkad znam za sebe,al fakat mi nejde u glavu zakaj nece fsb iznad 360 s tim procom!!!!
kao što smo ti rekli, malo se pozabavi voltažama i omjerima.

ta ploča za 500kn se isplati ukoliko ćeš gurati kakav crossfire na njoj. ako misliš terat jače ovaj proc, probaj nešto radije sa P45 čipsetom. Astral ti ima P5QC, P45 čipset sa DDR3 podrškom, pa radije takvu probaj naći za 500-tinjak kn, IMHO.

Citiraj:
moj bivši e6550 išel na 3.54,šteta kaj nisam tu poslal validation cpua,sad mi je zal kaj sam ga prodal i zamjenil s e7400 koji se nikak neda kloknut kak bi ja štel
E6X50 više manje svi idu bez bez beda do 3,4-3,5, barem su išla oba koja sam ja imao (6750, 6550). IMHO, zamjena za E7x00 seriju je po meni bezveze. po meni, bolje je imati proc na 3,53GHz sa 4MB cache-a, nego proc na jedva 3,8GHz sa 3MB cache-a. no dobro, svako ima svoje želje i pozdrave

Citiraj:
evo al voltaza mi u pm velka-ide mali al se treba zezati!!!!

mislim da ga bum, zrokal na 4ghz,al voltaza je u pm,a temperatura u defaultu je 38 stupnjeva po jezgri!i
http://img96.imageshack.us/i/47441220.png/

ps,to sa svojim postavkama,sad bum probal s ntvojima pa javim
temperatura je OK, a voltaža, na rubu si. 1,4V bi trebala biti maksimalna koju nebi trebao prelaziti za 24/7 rad. Preporučena voltaža od strane Intela je 1,365V, no 1,4V je još uvijek relativno sigurna i OK.

Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Dbr ti kaze campeonato, 1.4 je puno za E7400.Ja sam svog na 1.34 mislim drzao na 3.8, al nemoj me drzati za rijec.
ma nije puno. nije bajno, no nije ni tragično. ja sam E8400 C0 gulio na 1,41V malo više od godinu dana pa mu ništa nije bilo ima loš primjerak, kaj sad, ne treba se zato obesit jer mu wolfdale nejde na 4GHz...

Citiraj:
tt big typhoon vx 120,drzi ok temperature,..pa jbga probal sam da ga malo silujem,al nebum ga bezveze kuril,zanimalo me jel ide na 4ghz,vidim da ploča baš i nije šrot i dobro kaj ju nisam prodal za 200kn
bahrija30, dobronamjeran savjet, nemoj duplat i triplat postove. I koristi Multi-quote. Ako se nečeg naknadno sjetiš, daj napiši sve u jedan, imaš tipku edit, bez brige, odgovorit će ti se. ovako floodaš i spamaš po forumu bezveze. 3 posta zaredom... de uspori malo, ne gori voda valjda

da sa mene pita, ja bi ga ostavio na 1,4V i tero ga koliko ide stabilno, vrlo vjerojatno do negdje 3,9-4,0GHz i ako ti je "warp" 4,0GHz i ako ćeš mirno spavati nakon toga, eto, ostavi ga tako. neće ti se ništa dogoditi.
Brko je offline   Reply With Quote