View Single Post
Staro 08.08.2010., 23:20   #1
RisingPower
čudovište

RisingPower's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
(riješeno) avgnsx.exe error

Daklem, muči me problem koji je detaljno opisan ovdje: http://www.avgforums.com/viewtopic.php?t=67

Sve je počelo početkom ovog tjedna kad je skinut update koji je uključivao i neke gluposti za AVG komponente.

Ponekad mi tijekom rada zna izbacit taj error 2-3 puta dok mi ne prekipi pa taj proces ručno ubijem u task manageru. Nakon toga bude sve ok...
A ponekad se error uopće niti ne pojavljuje. Nema nekog pravila. Taj error mi ne uzrokuje nikakve probleme niti nestabilnosti, osim što zna biti dozlaboga naporan.

Sva ona "rješenja" nisu mi pomogla. Koristim Firefox 3.5.6 i win xp sp2. AVG je 8.5.441. Onaj safe search plugin za firefox je onemogućen isto kao link scanner u AVG-u. Ne znam koje bi još informacije mogle biti od relevantnog značaja...

Vidim da se taj problem već dosta dugo povlači po njihovom službenom forumu tako da nemam baš neku nadu da će se uskoro pojaviti neki update da to riješi...
Ima li itko kakav pametan savjet ili ideju kako da tome doskočim?

P.S. Ne želim / nemam vremena / volje etc. za deinstaliranje ovog sranjskog AVG-a i stavljanje nečeg drugogog, tako da svi komentari u tom smjeru nisu dobrodošli.