Kak neradi na medium postavkama
http://www.youtube.com/watch?v=X33wCzyrY20
Koliko ja vidim jos je lik dignuo neke detalje na high snimao frapsom, ali tesko da se vidi da pada igdje ispod 30fps-a, a za rts je dovoljno i 20fps-a

nije to pucacina....
Uglavnom osobno kada bi trazio lap za ovo sto ti tu navodis isto bi pao na izbor taj macbook 13 (aluminijski, oni plasticni su bezvezni bili, sto se tice samih performansi i kucista) vec ga duze vremena i sam gledam ali mi je nepotreban pa nema smisla da se bacam u dodatni trosak

Kvaliteta izrade je neupitna pogotovo naspram konkurencije koja na tako malim masinama pokusava ugurati sto vise (jace grafe, brze proceve, vece reze ekrana) ali nakraju kucista, hladenja i monitori koji iako imaju vecu rezu pate od dosta nedostataka (meni doma na toshibi crkla grafa, kuciste izgleda tako jeftino pod rukama kao da je iz kinder jaja ispala, pa monitor iako ima vecu rezu pati od refleksije, bleedinga, pa uzasna tipkovnica i tako) a ujedno sto je veca reza ekrana to bu vise performansi pojelo a igrati na lapu nesto sto nije u nativnoj izgleda blazeno receno kao govno
Po meni iako nevolim taj apple do 13" taj macbook najbolji izbor tesko bu se nasla neka bas brutalna zvjerka sa velikom rezom, kvalitetnim displayem, kvalitetnim kucistem, vrhunskim performansama a da je za bagatelu pogotovo unutar tih 6000 za koliko nabavis macbook..
E sad naci nekoga tko ima meka i igra sc tu ti se nemoze pomoci

stavi oglas na jabucnjaku

Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12