Citiraj:
Autor thesaint255
Ja znam sve o jailbrekanju,samo sto mi je ono jucer bila 1. informacija da je ultrasn0w dostupan za ios 4.0 pa na dalje,jer svi znamo,ili par da na 3.1.3 se nije moglo unlockati 3gs new boot rom,tu sam fulao
|
Brkas pojmove. JB i unlock nije isto. JB-as firmware tj iOS a unlockas Baseband tj firmware od modema. Znaci ne unlockas 3.1.3 nego verziju bb-a 5.12.01 koju si dobio nakon fleshanja 3.1.3. Mogao si imati i os4 i verziju 5.12.01 a mogao si imati i 3.1.3 i verziju 5.11.07 ili 5.13.04 ako si ga downgrade-ao sa ios4. Znaci,nevezano za firmware,verzija BB-a je bitna.
Drugo,"unlock" za 3.1.3 je dostupan otkad je izasao ultrasnow za 5.12.01 bez obzira imao li ti new boot ili old boot. New i old boot je bitan kod JB-a,znaci tethered ili untethered JB na 3.1.2 i 3.1.3 (moras ili ne moras prikljuciti iphone na PC prilikom restarta telefona - samo ako si ga JB-ao sa blackrain-om. Kod Spirita nema veze jeli old ili new.). Na os4 je bilo bitno imas li old ili new jer je jedini nacin za JB bio fleshanje custom firmware-a koji je isao samo na OLD BOOTROM,a tako si mogao i unlockati telefon jer je ultrasnow unlockao 5.13.04 koji dolazi sa iOS4.