View Single Post
Staro 07.08.2010., 12:52   #28
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
@Codiac nisam ja pod hypom androida, cisto gledam mogucnosti jedne platforme usporedbi sa drugom u cjenovnome rangu, naravno ima android svojih musica daleko od toga ali os koji je vec koliko 7-8 godina na trzistu usporedbi sa os-om koji je dvostruko pa mozda i trostruko mladi ne da je daleko od konkurentnosti , za cisti primjer nokijinoga prodavanja muda pod bubrege evo za cijenu prasnjavoga E72 moze se dobiti HTC Legend koji je mislim barem 3 puta ugodnije koristiti nego E72 i to kak ti kazes imas 5 tabova otvoreno na E72, nije stvar tabova nego opcenito web browsanje na E72 je sve samo ne ugodno....

Strest test Htc legenda: http://www.youtube.com/watch?v=_5RtSUv7RIU
Jedino sto je meni minus nedostatak hardverske tipkovnice o ostalim mogucnostima mislim da nema smisla diskutirat...
Jedina svijetla tocka te nokie je 5x00 serija....

Nista ja nemam protiv symbiana, prosli su mi kroz ruke, SE G700, E66, E63, 5800 ali usporedbi sa win smartphoneovima koje sam koristio (Omnia I900, Xperia x1) iphoneom i sad androidom za nekoga tko se nekoristi mobovima i sad odluci na neki smarthphone po meni je symbian daaaaaaleko najgora solucija i definitivno najmanje user friendly a cijene su ohoho prebahate...

@mann neznam nekoristim se toliko mailom niti mi je jedna od vaznijih aplikacija na mobu niti sam neki teski advance user, ovo sam nasao prvim ubacivanjem u google:
http://onlygizmos.com/installing-cer...d-2-1/2010/06/
Samo je stvar sto se ovdje radi o androidu 2.1 a ti si kiksao sa odabirom mobitela sa tom xperiom za koju sam vec rekao da je sony odavno izgubio trag sto se tice high end modela pa tako i sa ovim jerbo nit ima ikakvih naznaka o eclaire (android 2.1) niti o froyi ( android 2.2) dok su svi ovi vecinom jeftiniji android mobiteli vec odavno dobili update na bar 2.1, tako da je to vecinom tvoja greska, trebao si se malo vise informirat u odabiru moba....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 07.08.2010. u 13:21.
Gjurovski je offline   Reply With Quote