@gjurovski
Vidim da si advance user androida. Daj mi bez manuala importiraj CA certificat na Android 1.6. Dakle imam ti .cer, i ja bi si citao mail i spajao se na wifi. Kad vec kazes da bi se ti zapitao da neznas spojiti mail na androidu.
Frende ovak ti to ide na symbianu: prebacis .cer, kliknes na njega prek file explorera i setiras dalje kako vec treba jelte.
Ovak ja to radim na mom aparatu sa Android 1.6: Instaliras file explorer, prebacis .cer, pokusas kliknuti na njega da bi skuzio da mu .cer ne znaci previse. Onda odes malo googlati pa zavrsis na
http://www.realmb.com/droidCert/ Tamo si uploadas certifikat, onda si browsas do linka pa ti ovaj instalira cer. E tek onda ides u third party aplikaciju setirati mail i ostale stvari.
Ak ti znas drugacije ja sam uvijek voljan nauciti od ljudi koji su informiraniji od mene.
P.s. Ljudi malo ste krivo shvatili da ja zastupam misljenje da je Android los. Android je ok, ali po mome nije vrijedan hype. Ako je vec super za chatanje, pisanje po face-u, twitanje i ostalo ne znaci da je i savrsen za poslovne svrhe.
P.p.s. Kako se zove opcija s kojom vip salje one podatke o odasiljacu direkt na ekran aparata? Cell broadcast, cell messages ili kako? Jel moguce da Android to ne podrzava?