Citiraj:
Autor domy_os
Previše briješ... Nokijinu E seriju, pogotovo E5x i E7x, čine vrhunski poslovni mobiteli, a noviji modeli teže i zabavi. To su jedni od najboljih non-touch smartphonea (prvenstveno mislim na E52, E55, E71 i E72). Serija E6x je nešto lošija i ima nekih tvorničkih bugova.
Blackberry? To neće nikad propasti jer imaju svoj krug kupaca, kao i svaki drugi popularni smartphone. Ne koriste ih samo Ameri nego i ostali.
|
potpis na ovaj post.
Citiraj:
Autor Mad_Duke
1.
2.
Nakon kaj makneš programe i gledaš čisti user interface. Symbian je žešće smeće u usporedbi sa androidom i iOS-om. Čak i u usporedbi sa windows mobileom koji ne takodjer dosta losiji od ovo dvoje.
|
zasto je smece ? po cemu? nekuzim molio bi te da me prosvjetlis jer eto ja sam se dvoumio izmedju jafona 3gs i e72 i uzeo sam e72 i ne da mi nije zao ni sekunde nego sam prezadovoljan mobom...
Citiraj:
Autor sasa76x
Svako ima svoje favorite. Ekran na dodir je nesto na sto se treba naviknuti
a kad se naviknes skuzis da je tipkovnica samo visak.
|
totalna neisitina...
Citiraj:
Autor Gjurovski
Necitas dovoljno pozorno  rekao sam uporedi flagship mobitel N97 usporedbi sa nekim novijim androidom....
Stvar je funkcionalnosti, nije samo stvar symbiana nego nokije koja ga odrzava na zivotu sa svojim preskupim mobitelima tipa ta nokia n97 koja mislim da je cak I mlada nego google nexus a siguran sa da istodobno NEMOZE ovo sto sam gore nabrojao sto dovoljno govori o osu samome I nokiji koja je stavila jadni hardver kakav je....
|
@gjurovski mislim da si ti malo previse pao pod hype androida. n97 je promasaj al takvih promasaja ima kod svih proizvodjaca tako da ni nokia nije iznimka.
evo ja sa svojom e72 slusam muziku u operi imam otvoreno par tabova, u pozadini se synca 5 mail accountova i sve to radi super
symbian je savrseno dobra platforma za e72