Evo fotki. Jelc ih je maknuo jer su bile prevelike pa sam ih bacio u thumbove.
Kupio sam ga jer sam imao doma overclockiranog AMD Athlona 1.4Ghz (Thunderbirda) kupljenog sredinom 2001. koji se sam po sebi grijao i trošio za ono vrijeme rekordno puno struje, te GeForce 3 koja je također bila najjača grafulja u ono vrijeme. JNC od 300W to jednostavno nije mogao podnijeti. Komp se počeo sve više i više restartati sam od sebe, a kad sam raskopao JNCa, filterski elektroliti su doslovno nabubrili na 50% veličine i iscurili, a tiskana pločica ispod ispravljača je bila spaljena.
Melcomp je bio skuplji od retail dučana u ZGu, ali je jedini imao Enermaxa. Ovo napajanje je tada koštalo ravno 1100kn i dolazilo je sa 20 mjeseci garancije! Onda su napajanja imala godinu dana garancije koja se slabo priznavala (šifra, loša vam je struja doma). Mogao sam uzeti 350W Enermaxa za 750kn, ali sam htio imati snage u rezervi

Odradio je posao izvanredno, čak je bio i dosta tih s obzirom da je to u ono vrijeme bilo jedno od najjačih napajanja koje se moglo kupiti i nije mi se u to vrijeme ništa pokvarilo u kompu. Čak i kad se razletio, nije skurio ništa drugo u kompu osmi samog sebe
Ovo napajanje je u svo to vrijeme preživjelo LAN partyje, uključivaje prilično jake bušilice na istu fazu s kompom, letvu od "sve po 9kn" koja je bila u šlusu (hvala Mama!), jedan udar groma u susjednu zgradu koji je ugasio svu elektroniku doma osim kompa kojeg je hranilo to napajanje i tko zna koliko ispada struje u Dubravi, a u zadnje vrijeme ih je bilo dosta (bar tu kod mene).
Slažem se da su cijene malo prenapuhane, ali za najbolje se uvijek moralo platiti. BTW: onaj frontier izgleda jako dobro, gotovo isto kao ovo moje! Da nisu to ista napajanja?