View Single Post
Staro 06.08.2010., 18:40   #5062
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor tole_ Pregled postova
Hmm, ne shvacam te bas. Mislis li da ljudi koriste an94 ili kako kazes kalas u codu zbog nekog drugog razloga osim sto su superiornija od drugih? Sam sebi uskaces u usta tbh.
Ali ne znači da su OP, i dabtw, AN94 mi ima jedan od najgorih mogućih Iron sightova, cijeli ekran zakrije -.-

@njoka, koja je razlika između M16 I abakana, jebali vas grafovi, igraj pa češ vidjet, isto je precizan ko AN94, a nitko nikome ništ ne kaže kad igra sa M16, tako da ti je to čisti primjer ljudi koji krive oružje jer su poginuli, a ne da su oni npr. više fulali nego pogodili ili loš hit detect, ne, nego je oružje krivo (CG nećemo spominjat)...isto je i M416, na close, mid range će ubit boga u tebi, i iron sight je predobar tako da i na long range možeš ubijat, ali nitko ne sere jer ne igraju baš ljudi s time...aj da ne bude opet svađe oko CoDa4, evo primjer CS:S, igra se od jurišnih, najčešće sa M4 i Kalaš, znači tamo su ta 2 oružja OP jer ljudi igraju sa time i najviše puta pogineš od tih oružja? Da Kalaš je superiorniji od MP5 i to je sve posvuda tako pa i u rlu ali nije OP...evo prije par dana bio na EA forumu i sad ljudi počnu vajnat za MG36 i znaš zašto? Zato jer puno ljudi počelo igrat sa njime, i odmah pomislili da je OP... već sam rekao, za mene su jedino medici OP i to ne zbog dmga koje radi oružje nego karakterstika njih samih

Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 06.08.2010. u 18:58.
xGAME je offline   Reply With Quote