06.08.2010., 18:37
|
|
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Autor domy_os
Možeš si i Symbian prilagoditi kako tebi odgovara, samo treba znati... Trenutno kod sebe na 5800 imam 6-7 home screenova (po defaultu su mislim 2), dodatne shortcute na home screenu, promijenjenu osjetljivost toucha i accelerometra, ubijene neke procese iz startupa, uklonjene internet aplikacije od kojih nema koristi na Balkanu, tweakanu kameru, otključanu instalaciju aplikacija i pristup skrivenim folderima i još štošta. Može se napraviti što hoćeš...
Meni se također ne sviđa Symbian, ali samo zato što ga Nokia presporo razvija i što zbog njega neke hardverske komponente ostanu zakinute. Sve ovo do sad su samo neke kozmetičke promjene i popravak bugova. Sad su napravili Symbian ^3 OS tako da treba vidjeti što je on donio... Bez obzira na sve, vjerni sam korisnik Symbiana jer ga znam u dušu, može se super prilagoditi, a ostalo je već navedeno u temi.
|
Pa o tome sam i pricao tek su se u zadnje godinu i pol dvije malo okurazili (kad su vidjeli da ih konkurencija kaznjava sa touch displayevima) sa tom 5x00 serijom koja je bila hit, ali pogledaj seriju e7x, e6x (zloglasni kojeg mrzim iz dna duse E66) koji su bili mnogo skupi a zastarjeli u odnosu na konkurenciju, tak bu i blackberry uskoro zavrsio samo ih ameri jos koriste i to fanovi tj ekipa koja ih koristi vec zadnjih 5godina....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
|