View Single Post
Staro 06.08.2010., 16:14   #5054
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor tole_ Pregled postova
Radi prevencije spama suzdrzat cu se posprdnog odgovora koji mi je pao na pamet nakon sto sam ovo procitao, pa cu samo reci pogledaj dmg graf i prouci brojke an94. Osim toga puska ima odlican iron sight, pa ti ne treba ni red dot ni scope. Kao all-round oruzje nema mu ravnog. OK mozda to tak treba bit jer je oruzje iz asolt kita, ali da je bolje od sveg ostalog mislim da nema potrebe osporavati.
Ne seru ljudi zbog toga da je OP nego zato jer ga večina korisit i kad netko umre ili je M60 ili AN94, i nemaju drugog izgovora nego počnu srat kako je OP...Ja eto počeo koristi M16 (skupljam za platinum pa idem na sljedeće) i isto mi je kao i AN94, a nitko ne sere kako je M16 OP jer malo ljudi sa njime igra...Što se mene tiče Medici su OP, zbog, iste brzine kretanja kao i ostale klase a imaju 10 puta teže oružje u rukama, ista preciznost oružja kao i evo npr. M16, premala je razlika između single fire ili spamanja metcima...

Eto uzmimo opet npr. CoD4, što, AK 47 je OP zato jer ga svi koriste i all-round oružje je, i na blizinu i na middle range i na daljinu? tamo pogineš ili od malog, velikog kalaša ili od snipera (s ostalima malo tko igra), po tome su i ta oružja OP

Ta tvoja izjava ne drži i nema smisla
xGAME je offline   Reply With Quote