View Single Post
Staro 06.08.2010., 14:52   #489
Mad_Duke
Guest

Pošto su moji mamlazi otišli u 12:30 na plažu, a ja nemam namjeru glumiti svinju ispod peke da napišem par mojih o HTC Desire. (bilo bi lijepo da veza u Makarskoj nije katastrofa)

-Baterija - Za ljeto, kriminalna. Normalnim radom može izdržati dan i pol bez beda, ali upali malo GPS, malo wifi hotspot i mozes se pozdraviti za pol dana sa baterijom.

- Ekran - Najnormalnije se sve vidi. Da, u 13:00 sati popodne dok stojiš nasred ceste po ljeti se nece bas vidjeti nesto. Ali ako mislite stajati u 13:00 sati na suncu sa mobačom onda imaš drugih problema.

- Kučište - Kad sam primio back cover u ruke mislio sam kako ce ovo biti lose, ali cim se sklopi fakat je cvrsto i sve na mjestu. Svaka čast. Uz iPhone ovo mi je drugi mobač koji me po tom pitanju oduševio. Isto tako ima hardware tipke dolje što je kod mene ogroman plus.

- Grijanje - Ovo nitko ne spominje nigdje. Mobač se fakat grije i to zamjetno nekad . Ponajviše donja polovica. Šteta kaj nisu to riješili nekak da bar toplinu raspodijele po cijelom mobu jer ovako lokalizirano nije baš najsretnije.

- Software - HTC Sense je zakon. To je sve kaj cu reci. Da moram neki drugi android copiti a da nije HTC-ov prvo kaj bi trazio je nacin da ovo stavim.

A sad na aplikacije. HTC-ova mail aplikacija je govno. Syncha se sa gmailom, super, ali mi prikazuje inbox, a ne all mail (nema odabira). A sada razlog zašto je govno. Jako jednostavan. Kliknete na foldere i vidite fino lable kao u gmailu. Super, ali su izostavili jednu malu, malu stvar. Nigdje ne piše koliko unread mailova ima po labeli/folderu. Za nekog tko ima preko pet, deset labela to znaci da je aplikacija useless.

Ostatak mi je na mjestu i nemam zamjerke. Sigurno sam zaboravio nešto, ali to je zbog vrućine, mamurluka, šampinjona u lepinji sa tartarom i sad mi se polako njonja već.