Citiraj:
Autor Veki-os
A po tvojem mišljenju je netko n00b jer koristi noobakan  ?
Ta oružja su sastavni dio igre i ne kužim zašto bi ih zabranjivali?
Po meni je problem što nema nekog "filtera" niti ikakvog opisa servera prije nego što se spojiš na njega,da znam da je max dopušteni level 25 ili da je zabranjeno snajpanje normalno da se ne bi ni spojio a ovako samo izgubiš vrijeme na odspajanje sa n00b servera.
|
O cem ti pricas ?!
Tko je spominjao zabranjivanje? Ja sam samo izrazio zelju da se otvore neki serveri koji zahtjevaju vise skilla,a to ce se postic tako da se izbace odredjena oruzja i gadgeti.Naravno da ne zelim da se to kompletno izbaci,nego bi htio da postoji odredjeni broj i takvih servera,te da se udovolji igracima kao sto sam ja(ima nas vjeruj mi dovoljno).Znaci to zamisljam kao neki game type,gdje ce za svaku klasu bit tocno definirana oruzja koja se mogu koristit i to bi se mogla koristit naravno ona koja zahtjevaju vise skilla,jer jednostavno zelim da se produbi ta razlika izmedju noob i pro igraca.Gore u zadnjem postu sam naveo kako bi to izgledalo...
P.s. Vecina ljudi koji koriste abakan nakon dobivanja platinuma su noobovi koji objektivno ne mogu postic bolji score bez istoga!