Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 04.08.2010., 18:40   #3985
wireless_os
Premium
Moj komp

wireless_os's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova

Za početak posteno stereo pojačalo. Kazes spajao si Rotela od 6 kkn, poboljsanje očigledno, a vjerujem da bi dobio puno i sa osjetno jeftinijm pojačalom
e pa to me i zanimalo. Htio sam par savjeta vezano za "boje" zvuka odredjenih pojacala jer nemam prakse u slsuanju previse. A i ne znam koliko cu moci slusati nesto od toga sto cu eventualno kupiti, pogotovo ne doma u svojoj sobi. Jasno mi je da za male pomake treba izdvojiti sve vise i vise, pogotovo kako se penjes u cjenovnom razredu. No ja sam kako je netko vec rekao u entry levelu i mislim da tu mogu doci do poboljsanja. Kad sam vec kupio ove zvucnke za tako malo novaca razmisljam mozda bi mogao dobiti i s njima ono sto trazim + jedno ne preskupo stereo pojacalo.

Nazalost zvucnici ne mogu puno od straznjeg zida jer kraj desnog su vrata u sobu pa bi taj jedan smetao. Mozda bi mogao jos koji centimetar. Znam da bi i eventualni tepih pomogao, no imam jednu prekrasnu macku koja jako voli ostavljat svoje dlake okolo, pa onda parket igra z nacajnu ulogu u lakoci ciscenja toga.

Intel Celeron G1820
ASRock H81M-HDS
8 GB Kingmax
23'' LG Flatron W2361V
NVIDIA GeForce GTX 960
Samsung Spinpoint F1 @ 1 TB
INTEL SSD - 120 GB
LC POWER LC6650GP3 V2.3
Antec Sonata Elite
MX 518
Logi tipkovnica neka..
NuForce usb DAC