Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 04.08.2010., 17:13   #3980
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
pa ako ulazi u bilo kakav hifi, kristalno je jasno (vjerovatno) svima da izvor mora biti na razini... bio to neki dac + flac ili standalone cd.
pretpostavka je majka svih za*eba i sam si to dolje napisao.

Citiraj:
rađe onda otići u dućan i poslušat dva različita ampa, nego se hvatati za data sheetove.
naravno da češ prvo pogledati specifikacije pojačala, a onda odlučiti što češ ići slušati. nečeš napamet ići po dućanima i slušati štogod ti prodavač tutne u slušaonicu. A Missioni M34i nisu ni po kojim mjerilima mali zvučnici!
Citiraj:
ne predstavlja ni meni problem ćuti prdac u 5 redu orkestra ukoliko slušam na diablo utopijama... tak mi negdje zvuči tvoja rečenica za impedanciju.
impedancijska krivulja zvučnika nije problem! ne da mi se objašnjavati zašto je tome tako.

Citiraj:
nađi neki amp koji iz tog doba ne treba bar čišćenje kontakta potenciometara, da ne spominjemo kondenzatore i sl. i sad takav rastavljeni pot stavi pokraj plavog/crnog alpsa ili stepenastog atenuatora.
govorili smo o kvaliteti izrade pojačala prije i danas. nismo govorili o 15god starim pojačalima koji su preživjeli do danas. ne izvrči temu.

Citiraj:
razglas je bio očito sarkazam na tvoje proučavanje data sheetova kod odluke za kupovinu pojačala...
vježbaj malo te sarkazme. probaj nešto isprobati, proučiti i naučiti, radije nego živjeti u uvjerenjima.