Citiraj:
Autor syss
pa ako ulazi u bilo kakav hifi, kristalno je jasno (vjerovatno) svima da izvor mora biti na razini... bio to neki dac + flac ili standalone cd.
|
pretpostavka je majka svih za*eba i sam si to dolje napisao.
Citiraj:
Autor syss
rađe onda otići u dućan i poslušat dva različita ampa, nego se hvatati za data sheetove.
|
naravno da češ prvo pogledati specifikacije pojačala, a onda odlučiti što češ ići slušati. nečeš napamet ići po dućanima i slušati štogod ti prodavač tutne u slušaonicu. A Missioni M34i nisu ni po kojim mjerilima mali zvučnici!
Citiraj:
Autor syss
ne predstavlja ni meni problem ćuti prdac u 5 redu orkestra ukoliko slušam na diablo utopijama... tak mi negdje zvuči tvoja rečenica za impedanciju.
|
impedancijska krivulja zvučnika nije problem! ne da mi se objašnjavati zašto je tome tako.
Citiraj:
Autor syss
nađi neki amp koji iz tog doba ne treba bar čišćenje kontakta potenciometara, da ne spominjemo kondenzatore i sl. i sad takav rastavljeni pot stavi pokraj plavog/crnog alpsa ili stepenastog atenuatora.
|
govorili smo o kvaliteti izrade pojačala prije i danas. nismo govorili o 15god starim pojačalima koji su preživjeli do danas. ne izvrči temu.
Citiraj:
Autor syss
razglas je bio očito sarkazam na tvoje proučavanje data sheetova kod odluke za kupovinu pojačala...
|
vježbaj malo te sarkazme. probaj nešto isprobati, proučiti i naučiti, radije nego živjeti u uvjerenjima.