Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 04.08.2010., 12:44   #3971
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
konstruktivno je da taj onkyo neće nikad zvučati ko prije navedeni stereo ampovi + čovjek uopće ne slaže ht.
Sigurno neće zvučati kao stereo ampovi. Zvučat će bolje ili lošije, ovisno o konkretnoj usporedbi i sobi u kojoj je sve smješteno, te izvoru zvuka. I taj Onkyo je samo primjer. Vidim da su se svi toga primili, a nitko nije ponudio ili predložio čovjeku neku alternativu :-/ Danas/sutra će htjeti spojiti na to WD Live/MED500x, LCD/Plazmu... što je danas trend, pa sam stoga predložio receiver.

Citiraj:
tehnikalije gore koje si naveo ne govore apsolutno ništa o zvuku, nego su jednostavno neki kriteriji za ganjanje širokog spektra zvučnika, što je imho apsolutno nebitno jer u entry klasi nema baš "teških" zvučnika za ganjanje i proizvođači prilično paze na to.
Ne slažem se da je to apsolutno nebitno. Bežični već sad želi mijenjati zvučnike, a budući da će ih vjerojatno mijenjati opet kroz neko vrijeme, vjerujem da mu je bitno da ima pojačalo koje može potjerati širu lepezu zvučnika. U protivnom bi kupio integrirani sustav s kojim bi se skrasio i ne bi gledao odvojene komponente. Na kraju krajeva, pojačala s nižim izlaznim otporom (low-current) su dinamičnija (često i detaljnijeg zvuka), a to je upravo ono što on traži.

Citiraj:
ko još danas gleda thd pobogu???
Slažem se s time da to skoro nitko više ne gleda (a to je prilično bitno, ne toliko podatak koliko krivulja). Slično ja tebe mogu pitati: "tko danas kupuje pojačala??"

Zadnje izmijenjeno od: medo. 04.08.2010. u 12:51.
medo je offline   Reply With Quote