E moj hammer, pricas gluposti. Ti si ocito igrac koji igra igru na max detaljima na pubu, iz opustancije i zajebancije, sto je ok, ali nemoj se onda mjesati u vode nas competitive igraca i soliti nama pamet sa neutemeljenim glupostima.
Iz tvog posta zakljucujem da u zivotu nisi odigrao niti jedan COD4 war, pa automatski nisi uopce kompetentan pricati o tome, a da su to price za djecu i djecja posla, nisu, jer vecina ekipe koja dolazi na lanove i igra ovu igru su ~21 godinu.
Kao sto si sam rekao, za tebe je igra relaksirajuca radnja, nama ostalima je relaksirajuce nadmetati se sa protivnicima. Nemoj mjesati kruske i jabuke jer kao sto sam ti vec rekao, public napucavanje od competitive gaminga je NEBO i ZEMLJA.
Ove kompleksarije ko je je pro ko nije, tru gejmeri i ko je bolji igrac ostavi za sebe.
Kao sto ti je kolega iznad rekao, ti na zvucnicima nemozes tocno odrediti lokaciju izvora zvuka, mozes cut iz kojeg smjera dolazi, ali tocno u pixel sumnjam da ces pogoditi bez gledanja na minimap. Ako to mozes onda ti cestitam, jer si vjerojatno jedina osoba na svijetu koja to moze...
A šta se tiče ovog
Citiraj:
Putovanje i gledanje svijeta da bi igrao igre, come on... da ti ne kažem grow up.
|
Jednostavno vidim koliko si neupucen i actually baljezgas, tako da necu ni komentirati
Zivio