View Single Post
Staro 03.08.2010., 23:51   #475
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Meni se čini da se manje zagrijava i da baterija traje nešto dulje.
Više nije moguće isključiti flash, ali zato se ne učitava po defaultu.
Tako i kod mene iako ovo sto se tice flasha je ono lila, nije ga moguce iskljuciti ok, neucitava se po defaultu ok, ali brate kada stisnes na onu malu strelicu "flash sadrzaj" nakon par minuta browsanja browser jednostavno pocne umirat, inace koristim Dolphin HD ali u ovome slucaju sam i defaultni koristio i ista stvar se dogada nis nepomaze jednostavno postane trzav daleko manje ugodniji od 2.1 meni barem, a cak sam i napravio lagani restore te sve ispocetka poslagao i isto se dogada, sad vise nebum klikao na zelenu strelicu koja oznacava neki flash sadrzaj

Ujedno mrak stvarcina tko nije isprobao nek proba LauncherPro uglavnom sick stvarcica ja se vec 3 sata igram sa njim
Mozda mana sto se dosta widgeta treba naknadno poskidati sa trznice jelte ukoliko neces defaultni sat od Launchera itd ali sick launcher...

Kratki video: http://www.youtube.com/watch?v=4zytcVsKOis

BTW: visim na HTC Desireu
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline