View Single Post
Staro 03.08.2010., 16:54   #2458
marauder16
upgrading...
Moj komp

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor vladobrad Pregled postova
nadam se pozitivno
naravno
Citiraj:
Autor Jerry Drake Pregled postova
Pretpostavljam da misli na ovo:
http://www.amis.hr/privatni_triujednom.php

Uz robovlasnički ugovor na 2g i nije nešto ispalativo, još uvijek je preskupo za moj pojam.
Taj paket na kraju godine s 168 kn skače na 299 kn...
noup, jos nista ne pise na siteu. dobit cete dopis s iducim racunom =)
Citiraj:
Autor widowmaker Pregled postova
Pozdrav
Treba mi neka pametna ideja jer me HT da ne velim kaj
Problem je u tome da koristim amis skoro 3 godine i brzina mi je cijelo vrijeme 11 Mb/s, tj. bila je do prije par dana kad je pala na 7 Mb/s. HT je mijenjao telefonski ormarić na stupu pod jedan, a pod dva spojio me je preko drugog susjeda. Naime telefonski kabel ne ide direktno sa stupa u svaku kuću, nego sa stupa na jednu kuću a onda je par kuća spojeno preko krovova jedna na drugu. Dakle do sada sam bio spojen preko krova lijevog susjeda ali pošto on ruši kuću ht je odspojio kabel i spojio me preko krova susjeda sa druge strane.
Zanima me da li je moguće da je taj kabel u komi, ili su sfušali u ormariću i kako ih natjerati da to poprave budući da nisam njihov pretplatnik a susjed se neće s time zezati. Kućna instalacija je sto posto ok jer sam radi probe spojio ruter direktno na kabel a propusnost parice je ista kao i prije
jako tesko ces ih natjerat da nesto naprave. kod mene su mijenjali stup s kojeg mi ide kabel i tamo nesto lose pospajali (ocito) tako da mi je sad parica losija nego sto je bila, i shodno tome podrzava manju brzinu. a ne mogu ih natjerati da ista naprave jer im naravno nije u interesu. takodjer im ni amis nista ne moze :/