jao al si navaljao gluposti u jedan post da boli glava.
Ok,tebi se znoji glava i usi dok igras, nama vecini ne,razlika od 50 i 500 kn nije zato jer ove imaju klimu u sebi a druge ne,vec u kvaliteti headseta i kvaliteti zvuka...
Drugo sto se teamsaya tice, naravno da je uvijek lakse pricati nego tipkati,gluposti sa warovima i lanovima necu ni previse komentirati jer stvarno baljezgas kretenarije
Czech Republic Power Gaming (6,000 euro)
Sweden H2k Gaming (3,000 euro)
Sweden fnatic (1,750 euro)
4. Netherlands Rage Gaming (1,250 euro)
5-8. United Kingdom Team Dignitas
5-8. Germany SPEEDLINK
5-8. Poland PGS Gaming
5-8. France MondialServers
Sad mi reci da ovo nije dovoljno dobar razlog da idem na neki cod4 lan? Isto tako putovanja i videnja svijeta nije dovoljan razlog,kao ni druzenje sa svim tim ljudima s kojima igras igru preko neta? Vidi se da na istom nisi ni bio pa imas tako zatupljeno razmisljanje
Da imas postenu zvucnu i headset,cuo bi opet bolje nego na zvucnike,jer filtriraju pozadinske zvukove pa si usredotocen samo na igru, za noobfriendly napucavanja na publicu naravno da ti netrebaju sluske
Ovo sa starom je glupost, to sve ovisi od roditelja do roditelja. Imam 22godine i gejmam vec nekih 6 godina sigurno, ni u jednom trenutku nije pomislila da pricam s kompjuterom i slicno, cak je i dosta njih upoznala kad su prespavali kod mene kad smo igrali po LAN-ovima.
Misljenje je ko supak,svi ga imaju,ali ne znaci da ti moras nabijat nekom svoju vodu,jer si ispao poprilicno balav s ovim postom
LP