Citiraj:
Autor AMD
Trenutno sam na otoku Pašmanu do kuda me je doveo Goclever bez ijedne pogreške. Skretanje sa rute i izračunavanje nove rute traje 2 sec.
Upravo sam došao izvana da vidim hladan START. Navigacija je ugašena već dva dana. Baš ugašena, a ne u Standbayu. Rezultati su sljedeći.
14 sec od paljenja do pojave menija, klikćem na navigaciju (recimo da mi je trebala sekunda) i 34 sec do hvatanja signala satelita i pokazivanja točne lokacije. Ukupno 49 sec.
Moraš uzeti u obzir da se u prvij 14 sec dižu windovsi i postavljaju shel od navigacije. Tako da je razlika u korist Garmina samo 4 sec.
I moram ti reći da koliko god ti hvalio Garmina da su Mireove karte što se tiče Hrvatske puno točnije i preciznije. Kao što sam rekao veći gradovi su bolje pokriveni, ali izvan gradova je Garminova karta katastrofa.
|
Odličan rezultat, ako je tako

Što se tiče karata, ne znam da li si koristio garminovu kartografiju ili samo onako prduckaš, ako jesi, nadam se da jesi adria route 3.0 ili čak sad zadnji 3.1? Ja inače imam kumove u splitu i idem cca 5x puta godišnje dolje, svaki put preko bosne jer mi je 200km kraće i nosim garmina reda radi jer put znam od prije rata, ali svaki put ga stavim na navigiranje eto iz znatiželje prema točnosti karte i mogu ti reći da je od ar 3.0 situacija naspram mireovih karata ne uznapredovala nego mi se čini da je i prilično preciznija karta po svim faktorima

Sjećam se još, nije to tako davno bilo, stari ar 1.7 i stariji, naspram ondašnjih viagps karti je bio banana, ali vjeruj mi, sad je to fajn drukčiji omjer....