01.08.2010., 22:08
|
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Autor BlackSash
Pozdrav svima... Neznam dali je bio ovakav sličan slučaj, ali molim za pomoć.
Kupio sam si novi laptop MSI Classic CX620-013XEU. Instalirao Windows 7 Professional (x64) - original.
1) Primjetio sam dosta nestabilan rad, najviše kad slušam mp3 pjesme, pjesme prekidaju na kratko, a i po dosta puta mi se pojavi not responding koji potraje i do 30 sekundi i čim ugasim WMP, sve normalbo radi... Što bi mogao biti uzrok tome... skinuo sam najnovije drivere...
2) Instalirao sam si igricu pro evolution soccer 2010, i kada postavim malo veću rezoluciju i kvalitetu, igra se samo nakon jednog vremena zamrzne i cijeli laptop zašteka te ga moram prisilno ugasiti. Za vrijeme igranja nema nikakvih štekanja ili slično, samo se nakon jednog vremena zamrzne sto mi nije jasno jer pretpostavljam da ako sam pretjerao s kvalitetom i rezolucijom da bi mi štekalo cijelo vrijeme. Tek kada smanjim kvalitetu i rezoluciju na najmanje mogu odigrati svih 90min... Također imam najnovije drivere za grafičku... Dali postoji kakvo rješenje da mi se laptop ne zamrzne???
Konfiguracija laptopa je: 15.6" HD LED Glare (1366x768), Intel®Core™ i5, i5-430M(2.26GHz), ATI HD5470 1GDDR3,4GB DDR3 , 500GB(5400rpm),
|
Ja bi probao staviti gore Vistu ili XP, pa ako ga bude smrzavalo, moguce da je hardverski problem, ako stalno nestabilno radi.
|
|
|