View Single Post
Staro 01.08.2010., 16:59   #205
tOta
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Pošto se pojavila potreba za printanjem tekstova / lyricsa, ali se najčešće radi o čitavim albumima bacio sam se u potragu za rješenjem koje bi mi ponudilo nešto slično kroz foobar.

Riješio bi to i sa posjetom na site tipa DarkLyrics koja mi nudi donekle elegantno rješenje (primjer) da izaberem sve tekstove sa pojedinog albuma -> copy/paste -> formatiranje -> print.

Nažalost gore spomenuti site podržava jedan žanr - Metal dok meni trenutno treba za Time Flies... 1994–2009 koji je rock/britpop.

Pošto ne dolazi u obzir zapisivanje teksta pjesme kao taga kao što većina pluginova, poželjno bi bilo naći način za zapisivanjem tekstova u .txt datoteku koja bi u sadržila sve tekstove sa pojedinog albuma.

Lokacija nije toliko bitna, ali poželjeno bi bilo X:\Music\Artist\Album\album.txt

Da li postoji site koji je okrenut više mainstreamu, a nudi pregled tekstova kao DarkLyrics. Nije da nisam tražio, ali možda netko od vas ima asa u rukavu (plugin/url).

EDIT:
Uspio dobiti .lrc sa Lyrics Show Panel 2, ali kako forsirati .txt bez timestampa ili imati duple, za printanje bez timestampa, dok za foobar sa timestampom za pjevušenje.

Mislim da je nemoguće...

Zadnje izmijenjeno od: tOta. 01.08.2010. u 17:13.
tOta je offline   Reply With Quote