View Single Post
Staro 01.08.2010., 14:44   #144
herion
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor AMD Pregled postova
Ma kakav Garmin. Preskup je. Uzmi Goclever ili Vivax sa HR i Bih kartama ...
Ako neko želi izgubiti glavu prčkajući i živcirajući se po navigaciji onda je Vivax najbolje rješenje. Prije nekih nekih 18 mjeseci jedan manager je kupio 15-ak ovakvih uređaja za poklon djelatnicima. Kao poslovni partner i ja sam dobio jedan primjerak koji sam nekoliko puta mjenjao za potpuno novi uređaj budući da onda još nisu znali da je problem čitavih serija u lošoj memoriji. Koliko sam čuo svi koji su dobili uređaj na poklon barem su ga jednom vraćali(što zbog memorije, što zbog baterije, što zbog displaya, raspadanje nosača i punjača da ne spominjem). Moj Vivax je nakon zadnje zamjene radio jedno vrijeme i mislio sam da je sada sve ok. Međutim nedavno sam išao staviti novi Cardinale i uređaj se više nije mogao bootati. Odnio ga u servis i rekli da je problem u memoriji iako su prošli put naglasili da ova serija nema taj problem.Budući da više nije pod garancijom dao sam ga klincu da se zabavlja,a sebi kupio Garmina. Ne znam da li se šta u zadnje vrijemem promjenilo ali ovaj uređaj svojim smrzavanjem, crtama po ekranu, gubljenjem zvuka i sličnim stvarima znao me dovesti u opasnu situaciju jer kopajući po njemu nisam dovoljno pratio promet.
herion je offline   Reply With Quote