Citiraj:
Originally posted by Trash
Hm, ovo je prva vijest, imao sam prilike vidjeti nekoliko Enlight kucista sa napajenjem iz Lab2000 koji je njihov distributer i svi su uredno imali Enlight branded napajanja sa SirTec oznakama.
Cine mi se kao sasvim ok napajanja, cak sada vazem da li zamijeniti ovaj AOpen za neki odgovarajuci dualfan Chieftec (SirTec).
Po cemu su to pali u kvaliteti?
|
Nije pad u kvaliteti kao takav, vec u broju neispravnih na 1000 komada. ENlight od ljeta dolazi sa novim napajanjima, i pouzdano znam da nije SirTec u igri. Cak niti vizualno nije slican SirTecu. Vec po vanjskoj zavrsnoj obradi djeluje solidniji od SirTeca, a i tisa su. Promijenili su i nacin obiljezavanja, tako da sada ono sto se nazivalo 400W PSU, sada je sa oznakom 350W (sa naznakom peak 400W). Doticna 350W imaju samo po jedan 12cm vent, i tisa su od ijednog Enermaxa koja sam imao prilike isprobati.
Doma sam u dva kompa zamijenio napajanja tim 350W (jedno ENlight-SirTek 420W i drugo Enermax 300W), pa sada imam problem s Tualatin strojem da ga navecer zaboravim ugasiti, jer jedino po lampicama na kucistu vidim da radi (sto mi se sa Enermax PSU nije moglo dogoditi). 300W i 250W PSU od ENlighta dolaze sa standardnim 8cm ventom otraga, a i ona su nesto tisa od SirTec verzija (ocito i kvalitetniji vent).
Po informacijama iz ENlighta promijenili su proizvodjaca zbog vece kvalitete samih napajanja, a istovremeno i nesto nize cijene.