View Single Post
Staro 31.07.2010., 20:07   #540
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
hehe, a ja ti kažem da je previsoko... no ajde, ako tebi paše, ok, no isto tako poznam ljude koji drže tv na ormaru gore, pa viču da im je taman.

tako da, sto ljudi, sto ćudi, no neka uvriježena praksa je da ti je tv ili u razini očiju - sredina ekrana, ili malo niže.

ma kad sam slagao gledao sam ovako: trosjed, gdje se najcesce zavalim je visok 50-ak cm. Ispred njega je stolic (ovaj ce uskoro ici van, drugi je narucen, treba uskoro doci), i ako ne njega bilo sto stavis (on je visok 45 cm) pa makar i neka zdjela sa voćem, smetat će ti za gledanje tv-a. Sad da sam ga stavio cak i ispod razine ociju kako si napomenuo, ne bih vidio polovicu televizora. Ovako sam prije postavljanja legao na trosjed, stavio stolic ispred, na njega vazu s cvijecem te postavio pravac koji je isao taman iznad cvijeca te sam na zidu taj pravac oznacio kajo najnizu tocku televizora tj slike.
Mozemo mi raspravljati do sutra no neminovno je da ce zena prije ili kasnije uspjeti nametnuti svoju vazu s cvijecem na stol, i onda cu morati preko nje gledati Tv, a to je na toj visini sasvim ugodno i bez ikakvih problema.
Da imam dnevni boravak samo za sebe(ili da sam solo), slozio bih ga drugacije s drugacijim rasporedom, no ovo je u neku ruku i kompromis izmedju muskog i zenskog pogleda na dnevni boravak tj HT u njemu.
Naglasavam jos jednom, radovi su u tijeku, kroz 2-3 mjeseca kad ce biti sve gotovo, ici ce nove slike pa cete vidjeti razliku .

@windfucker: thnx!
alengrosevic je offline   Reply With Quote