jao sto me napali odmah, nekako pozalio sto sam ista postao
kao prvo nisu tapete, nego kamene plocice, uzivo je puno bolje nego na slikama, ne vide se tolike rupe izmedju plocica.
Sub je privremeno u polici, ici ce iza u kut, samo kad slozim kanalice za kablove (kao sto sam gore napisao, radovi su u tijeku).
Tv definitivno NIJE previsoko, slozio sam si ga po visini kako meni pase (imam metar 90 i kusur, taman mi odgovara) i tako ce ostati.
Tv je LCD Philips PFL 42 xxx, neki jeftiniji, 720P, kad sam ga kupovao, bio je jedan od jeftinijih (iskren sam, nemam potrebe za HDTV ready ili sto vec, kad sam uzimao TV, ovaj mi je davao naljepsu sliku premda je bio u donjoj plateznoj razini).
Pojacalo je Yamaha RXV 540 (planiram kroz par mjeseci ubosti neki Onkyo sa HDMI-om), DVD player je Onkyo 450, sub je yamaha YST015, prednji zvucnici su Rogers LS603, surround RC350. Kabliranje je 2x4mm^2 za prednje zvucnike, 2x2,5mm^2 za surround.
Komponente su kupovane kako sam imao novaca i vremena za slaganje kucnog kina. Sad, nije neka klasa, to znam, ali mi ima cisto fini zvuk i za ono novaca sto sam ulozio, zadovoljan sam.
@ B-link, tv je kupljen prije 3 godine, trenutno nemam para niti volje za novi, a ovaj mi zadovoljava potrebe. osobno mi je 107 cm i vise nego dovoljno...
@Ziiky: lijepo sredjeno, svaka cast!