Vec sam spominjao par puta...
Alergican sam na audio tematiku, ne ocekujem cuda niti dubijoze
ali nemojte se molim vas zaletavati u gluposti i diletantstvo
Otkad je Barney (jel se tako zove?) otisao i Bobinac (barem iz test deska) previse mladolikoh likova ima previse slobode u doista na trenutke ne'kontroliranom zanosu lupetanja.
Toliko nebuloza je napisano na temu audija da stvarno vise nisam siguran sto je naj!
Svaka, ama bas svaka kartica koja ima Jack ili ne daj boze polu balansirani izlaz je automatski profesionalna kartica. Kao da se zeli uplasiti svakog pocetnika koji moze kupiti ili zeli uciti da to niti ne pomislja kupiti, jer je to samo za "profesionalce"
Naravno pomaze tu i nebulozna cijena obicno od 10-og dilera, dok
u najgorem ducanu u Frankfurti kosta barem 2x manje.
Ne brine mene sto mlada osoba napise glupost, nego sto to može
proci van u tisak ! To mi govori kolika je pohlepa i fokus na marketing da urednici uopce ne gledaju sta ovi klinci pisu !!!
Najdrazi mi je komentar prije nekih 15-tak brojeva, kako je gramofon naj gluplji izum u povijesti, neki bezazleni osvrt na zvucne kartice i puf, mora se nesto izvaliti "močno autorski"
Odvratna bastardizacija polu primitivne US tehnicke terminologije po domaci : 1) Ovo je dobar KOMAD hardvera
Jeste li primjetili svaki novi igrac ponavlja od starijih : "To je smiješno" Moze se pobrojati i do 30-tak puta u jednom broju !
Samodopadnost pojedinih autora ste jamacno primjetili, a šampion je Petrič (Photo) ili od milja Olympus maestro, koji doista uživa kad ga se slika, pojedine slike na Webu su i posebno retusirane kako bi "objektivno" ostao skroman
Malo ovdje ima starih BBS-ovaca, ali postojao je BUG BBS, kasnije se ta konfa preselila i šire, vrlo brzo je postalo jasno da karakteristike (arogancija,samodopadnost) su glavni pokretaci
tih ljudi, bilo je takvih svadja na tom forumu sa BBS-erima i BUG-ovcima da je ako se dobro sjecam zadnji baš Galic rekao kako ne želi dalje razgovarati niti sa jednim BBS-erom !
Teške su tu uvrede padale, ako jednom nadjem u arhivi neke postove, stavit cu na forum ovdje
No navika me i dalje drzi da vani ili ovdje svaki broj citam i spremim ga (od 1-ice) u arhivu.
Najbolji prelom, nema premca u prelomu Bug-a.
Puno kolumnista je zbrisalo iz te ekipe.
Sad sto se tice objektivnosti, budimo iskreni, kad drugi dostignu prodaju i zakup reklama po stranici kao Bug,budite sigurni da cete se uskoro zapitati o objektivnosti testova. Novac nazalost je taj koji formira objektivnost, sve ostalo su price.
A sto se tice drugih, istina VIDI je puno "ljudskiji" kroz prizmu čitanja samog časopisa, ali izgled vara, moram prekinuti ovdje, no neka vam CatKiller kaže koji je sa mnom neki dan stajao u jednom
vecini znanom info. ducanu i na sredini se nacrto jedan vazniji lik iz Vidi-a i te je znacajno odrzao predavanje u razgovoru sa djelatnikom ducana dok je u isto vrijeme snimao sve ljude u ducanu i po potrebi naglašavao to što govori (zbog "važnosti")
kako bi ga svi dobro čuli i prepoznali !!
Recimo, takvo infantilno ponašanje od Bug-ovaca nisam doživio u live verziji
No sve je to samo trenutak u vremenu, ovaj kilometarski post je
nebitan kao i sve ostalo, ali nadam se dovoljno linearno dugacak
za tjedan dana psovki na moj racun dok se ne vratim sa smučanja
Sve najbolje želim svima za 2005.