Citiraj:
Originally posted by daddo
What`s next? Ulazis u mini market u susjedstvu i velis teti... dajte mi pol kruha, litru mlijeka... i po kaj sam jos... aha... dajte mi i onaj tam cooler... imam feeling da moj A64 ne bu dugo s ovim stockanim....:clap:
dakle u getro,metro, pevec i ino... mozes ici po speceraj, ne tehniku... stvar i sitnica kao sto je ostvarenje prava na garanciju... i tak... danas bi svatko htio bit trgovac IT opremom.... to ide... zasto recimo u metrou nema racunala sa kvalitetnijim komponentama, vec je uglavnom rijec o nekakvim matsonicima sumnjive kvalitete i tako nesto...
|
Ja ne pricam o kompjuteru sa matsonic plocom nego pricam o HP-ovom laptopu.Nisam siguran ali mislim da ekipa iz getro-a,metro-a,bla bla bla nezna sloziti LAPTOP i dati garanciju na nju.Nego preprodaje laptop-e od ovlastenog uvoznika gdje i imas pravo na garanciju.
A uostalom,u tom getro-u sam kupio dosta tehnike kao sto je autoradio,TV itd itd i nikad nisam imao problema. A sto se tice konfiguracije,onda je normala da se ne kupuje u Getro-u ali niti u bilo kojem drugom pc shopu,nego lijepo napises na papir sta zelis i potrazis komad po komad.